Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018


Βράβευση eΤwinning έργου Τ.O.W.N.


H ενεργητική συμμετοχή των μαθητών και η ποιότητα της εργασίας τους  στην υλοποίηση του διακρατικού προγράμματoς eTwinning “Τ.Ο.W.N.-This Other Wonderful Neighbourhood», επιβραβεύθηκε αρχικά με την απονομή της Εθνικής και στη συνέχεια της Ευρωπαϊκής Ετικέτας Ποιότητας. Το έργο υλοποιήθηκε  από τους μαθητές της Δ2 τάξης του σχολείου μας και τους εκπαιδευτικούς Αγγλικής Γλώσσας και Εικαστικών, Άννα Βελίκη και Νίκο Ευστρατόπουλο, σε συνεργασία με σχολεία της Πορτογαλίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Πολωνίας, Τουρκίας, Ουκρανίας και Δημοκρατίας της Τσεχίας, κατά τη σχολική χρονιά 2017-18.
Το επίσημο μήνυμα της υπηρεσίας eTwinning αναφέρει «Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning T.O.W.N. - This Other Wonderful Neighbourhood. Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο». Τα κριτήρια για την συγκεκριμένη διάκριση ήταν: « η παιδαγωγική καινοτομία, η ενσωμάτωση στα προγράμματα σπουδών, η επικοινωνία και ανταλλαγή μεταξύ σχολείων εταίρων, η συνεργασία μεταξύ σχολείων εταίρων, η χρήση τεχνολογιών, τα αποτελέσματα, ο αντίκτυπος και η τεκμηρίωση».

Οι εκπαιδευτικοί με περηφάνεια απένειμαν τα πιστοποιητικά συμμετοχής στους μαθητές και τους συγχαίρουν για την αφοσίωση και το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν στην πραγματοποίηση του προγράμματος. Επίσης ευχαριστούν θερμά τους γονείς για τη συνεργασία τους και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που διευκόλυναν την υλοποίηση και προβολή του έργου.